MENU

Saturday, August 24, 2013

Simple





When you can’t decide what to wear or just don’t feel like combining an outfit just go simple with statement jewelry, or at least that’s what I do. I put some skinny pants on and a simple white shirt and these big earrings I had for a while but haven’t been wearing them for a long time and they just seemed like a perfect match. This time I went for silver jewelry and I’m not gonna lie, I think I’m enjoying these minimal outfits.
Enjoy your weekend darlings



Кога не можете да се решите што да облечете или едноставно не се чувствувате расположени за комбинирање, одлучете се за едноставна комбинација, или барем тоа е она што јас го правам. Ставив тесни пантолони и едноставна бела кошула, искомбинирани со големи обетки којшто ги имам подолго време, но ги немам носено одамна, а изгледаа совршени за комбинацијата. Овој пат се одлучив за накит во сребрена боја и ќе признаам дека уживам во овие минималистички комбинации. 
Уживајте во викендот







Pants: H&M; Shirt: Vintage; Shoes: Bershka; Clutch: Bershka; Watch: Tissot; Rings: H&M; Sunglasses: Zara







8 comments:

  1. Sovrsheno spored moj vkus!! Se slagam..koga neznam totalno sto da oblecam pantaloni ili farmerki so bela najednostavna koshula e praviot izbor!! Mnogu mi se dopaga..mnoguuu..

    ReplyDelete
  2. Excellent minimal outfit. I love the transparent clutch, this model is my favorite piece lately. You look stunning :)

    ReplyDelete
  3. skroz i totalno seksi!!!odlicno!!!:))))





    http://style-squared.blogspot.ca/

    ReplyDelete
  4. Divna simple outfit...to uvijek djeluje tako chic i sexy odjednom! :*

    ReplyDelete
  5. Great outfit, very casual! I love your shoes! (:

    http://www.caterina-m.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Прекрасни слики!
    Делуваш навистина софистицирано, урбано и модерно! Панталоните се одлични и морам да признаам и одлично изгледаат на тебе. Пофалби добиваш и во однос на изборот на накит, како и за изборот на чевли! :-)

    ReplyDelete
  7. Панталоните изгледаат прекрасно и совршено ти прилегаат на фигурата. Кројот е фантастичен, а сива ми е меѓу омилените бои па за нив имаш голем, дебел плус. :)

    Мене лично ова ми е одличен аутфит за работна средина. Некако професионалноста ми доаѓа во преден план, а сепак е доволно модерно да се издвоиш, но прикладно и женствено.

    Оставаш без зборови. :)

    ReplyDelete